tisdag 22 juli 2008

Mitt rum matchar min klogg


Lol. Daumn vad lång tid jag låtit den här kloggen vila, och ändå har jag haft fullt med saker att fylla den med. Aja, det här blir förhopningsvis en bra början. Jag har flyttat tillbaka till Stockholm där jag tilldelats ett rum på hm... 18-20 kvm. Det är inte så officiellt, men jag tycker faktiskt väldigt mycket om heminredning. =) Så det första jag gjorde var att använda de tre garderober som stod i rummet, till att mura in sängen och bygga mig en koja. I typ färdigt stadie, blev det flera rum. Det här inlägget hyllar Kloggs 68 kvadrat.

Två dörrar, en spegel och tre garderober blir en hall. I hallen syns min toksöta Golden Bamse. Han kommer ner och hänger när han inte tycker att golvet är för varmt.

Jag har hängt ett draperi framför dörren, för att täcka för fönstret när insyn inte är önskvärt.

Hallen leder till studion. Postern är en rastorbation som jag gjorde till Small Press Expo, men när jag väl kom dit visade det sig att jag inte fick någon väggplats. Så den dammade i väntan på Serieskolans slututställning, men den sattes på att bara handla om årsboken. Väl i mitt rum, och med den halvkassa, oanvända postern kvar, bestämde jag mig för att hänga upp den iallafall någonstans innan den kastas.



Min arbetsplats! ...ja, innan jag satte igång att arbeta på den. Nu är den en katastrof. ^^;
Mittemot arbetsplatsen är läshörnan. Nej, jag har inte två sånnadär fåtöljer, den är bara så jäkla bekväm att sitta i, så den åker runt. Notera att jag äntligen fått ordning på min samling av fanzin i a5-format. Bokstavsordning med! Blommorna på väggen är en klistermärkesschablon från IKEA. iPoden spelar Twin Peaks-sountracket.

Och bakom draperiet döljer sig...







...ze totally purple bedroom!!




Yes, it is totally purple. På baksidan av garderoberna har jag även hängt upp ett lila sängöverdrag. Att ha sin sovplats som en koja rekomenderas förresten. Supermysigt. Lamporna blev K kär i på IKEA, så han hängde upp dem där. Nu läser vi ihop om kvällarna.

1 kommentar:

Tomas Antila sa...

gud vad mysigt det verkar i myshörnan! Jag är också hobby-inredare, fast att göra väggar med bokhyllor är min största tabu. Ska bli intressant hur det är med garderober. Jag har aldrig sett det. Din arbetshörna är också mysig, verkar vara ett bra rum:)
Jag gillar dina fansinmappar. Det var ju mycket trevligare om man skrev fansin på dem. Jag kanske borde härma det. Jag tycker att du borde utnyttja möjligheten att hänga upp saker ovanför ditt skrivbord. Man kan säkert göra något läckert med det. Din rasterbation ser snygg ut förresten, och det där ikea-klistermärket!

Verkligen helmysigt rum!